Έρχονται τα Ραγκουτσάρια

 

Ραγκουτσάρια 2018

Byte1 Technology Store

 
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 09:54

Αποζαρνό αλισβερίσι Ραγκουτσαρια 2018

Παρέλαση Καστοριάνου καρναβάλιου με το Σύλλογο Απόζαρι

 Ού Ερντογάν κι αν έφτακε στης Καστοριάς τα μέρη,μήτε Ντολτσό εζήλεψε, μήτε Τσαρσί εθέλει . Μον τ´ακριβό τ´Απόζαρι το έβαλε στο μάτι,που´χει περίσσια ομορφιά, να σκας απ´το γινάτι .

Συνθήκες τις ξεσκόνισε, Λουζάνη και Κουζάνη,τρόπο ανέντιμο να βρεί τ´Απόζαρι να πάρει . Σαράγια μπέηδων παλιών ξεζγκάλισε και βρήκε,γυαλί τζαμί υποσχέθηκε, μια ημέρα θα το δείτε.

Ένα δεν υπολόγισε ο μούκας ο Ερντογάνης,μα ήταν το βασικότερο -του το πε κ ο Χασάνης.Πως σε αυτό τον μαχαλά είναι μουράδια όλοι, δεν χαμπαριάζουν ντιπ για ντιπ μικροί μα και μεγάλοι.

Τα όπλα έβγαλαν ευθύς απ´τα σεντούκια πάλι, υποδοχή περιοπής στον πούρλιο Ερντογάνη.Να φύγει αμαρούκοτος μαζί με το χαρέμι, μα να χει να λογίζεται τ´Αποζαρνά τα μέρη.Τούρκοι, Τουρκάλες και Ρωμιοί, τσολιάδες, χανουμάκια,στρατιώτες όλων των λογιών ντυθείτε βρε ζαβάδια! Οι άντροι να γίνουνε τσουπιά και τα τσουπιά αγόρια,την σάτιρα κάθε χρονιά κρατάμε πάνω απ´όλα!!! μπορείτε να νυτθείτε Τούρκοι, Τουρκάλες, Ρωμιοί, τσολιάδες, χανουμάκια, γιουσουφάκια, με καστοριάνα αντεριά, πολιτικοί και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας!!!

Συμμετοχή ενηλίκων 10€ παιδιά-έφηβοι δωρεάν .

Διαβάστηκε 737 φορές