Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πιστοποιητικό διάκρισης 2016 από το TripAdvisor στα Ραγκουτσάρια Καστοριάς

  • Διαβάστηκε 4389 φορές
Πιστοποιητικό διάκρισης 2016 από το TripAdvisor Πιστοποιητικό διάκρισης 2016 από το TripAdvisor Πιστοποιητικό διάκρισης 2016 από το TripAdvisor
19 Ιουν
2016

Το TripAdvisor ανακοίνωσε ότι βραβεύτηκαν τα Ραγκουτσάρια με το Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor®. Εδώ και έξι χρόνια, η απονομή του βραβείου αναγνωρίζει και τιμάει τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας και όχι μόνο,  οι οποίες λάμβαναν εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor από τους ταξιδιώτες, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Στους νικητές του 

Πιστοποιητικού Διάκρισης περιλαμβάνονται καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα σε ολόκληρο τον κόσμο που προσέφεραν κάθε φορά μια εμπειρία ποιοτικής εξυπηρέτησης στους επισκέπτες τους.

Για πρώτη χρονιά, τα Ραγκουτσάρια έχουν την χαρά και την τιμή να βραβεύτουν από τους επισκέπτες τους με πιστοποιητικό διάκρισης του Trip Advisor για την επίσκεψή τους στο αξιοθέατο !

«Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε ότι ταΡαγκουτσάρια επιλέχθηκαν για το Πιστοποιητικό Διάκρισης για το 2016, χάρη στις εξαιρετικές κριτικές που έχουν λάβει σε σταθερή βάση στο TripAdvisor»

Tα Ραγκουτσάρια κατέχουν την έκτη θέση στις προτιμήσεις των επισκεπτών του Trip Advisor και τα σχόλια που “ανέβασαν” όσοι το “βαθμολόγησαν” είναι παραπάνω από συγκινητικά: “Μοναδική εμπειρία!”, “Τέλεια !!!!”,“Πρωτογνωρη Εμπειρια απλα αξεχαστη!!”, “Η τέλεια διασκέδαση τριημέρου”, “Κάτι Μαγικό!!!!”, “Το κορυφαίο γεγονός της Καστοριάς” είναι μόνο μερικές από τις κριτικές.

«Με το Πιστοποιητικό Διάκρισης, το TripAdvisor επιβραβεύει τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας που λάμβαναν σταθερά τιμητικά σχόλια και υψηλές βαθμολογίες από τους ταξιδιώτες» λέει η Heather Leisman, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Βιομηχανικού μάρκετινγκ του TripAdvisor. «Αυτή η αναγνώριση βοηθά του ταξιδιώτες να εντοπίζουν της επιχειρήσεις και τα αξιοθέατα που σε τακτική βάση παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Το TripAdvisor είναι περήφανο για την καθοριστική συμβολή του ώστε οι ταξιδιώτες να αισθάνονται πιο σίγουροι όταν παίρνουν τις αποφάσεις τους.»

Για το Πιστοποιητικό Διάκρισης συνυπολογίζονται η ποιότητα, η ποσότητα και η επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor σε διάστημα 12 μηνών. Για να πληροί τις προϋποθέσεις βράβευσης, μια επιχείρηση, η ενός αξιοθέατου, πρέπει να έχει συνολική βαθμολογία τουλάχιστον τεσσάρων από τους πέντε κύκλους, να έχει συμπληρώσει έναν ελάχιστο αριθμό κριτικών και να είναι καταχωρισμένα στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.

 Γράψτε μια κριτική στο Τripadvisor Ραγκουτσάρια Καστοριάς

 

Facebook Twitter Google Plus

Ετικέτες