Ραγκουτσάρια Καστοριάς - Μόνιμο hashtag για όλα τα social media

  • Διαβάστηκε 2578 φορές
Ραγκουτσάρια Καστοριάς - Μόνιμο hashtag για όλα τα social media
31 Οκτ
2016

Ποστάρετε τις καλύτερς στιγμες σας από τα Ραγκουτσάρια Καστοριάς στα social media με το μόνιμο hashtag #ragoutsaria

Η λέξη hashtag προέρχεται από την ένωση των λέξεων hash και tag, δηλαδή του συμβόλου # και μιας ετικέτας (λέξης). Για παράδειγμα, #ragoutsaria.

Η πρώτη χρήση hashtag στα Social Media πραγματοποιήθηκε στο Twitter το 2007 και έκτοτε χρησιμοποιείται έως και σήμερα για την κατηγοριοποίηση συζητήσεων και δημοσιεύσεων. Ένα hashtag, δηλαδή, μπορεί να προσδώσει νόημα σε μία δημοσίευση η οποία υπό άλλες συνθήκες να μην είχε νόημα, διότι δείχνει σε τι αναφέρεται.

Συνήθως εντοπίζουμε hashtags αναφερόμενα σε διάφορα events, σε τηλεοπτικά προγράμματα, σε πρόσωπα και καταστάσεις της επικαιρότητας, κλπ, καθώς επίσης και σε λέξεις οι οποίες χαρακτηρίζουν καταστάσεις, όπως για παράδειγμα love, funny, selfie,ragoutsaria κλπ.

Ένα hashtag μπορεί και λειτουργεί όταν αποτελεί σύνδεσμο και με κλικ πάνω σε αυτό μπορεί και ομαδοποιεί δημοσιεύσεις. Δε συμβαίνει παντού αυτό.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω hashtags;

Όπως έχετε καταλάβει, δε συναντούμε παντού hashtags τα οποία αποτελούν σύνδεσμο. Από τα δημοφιλέστερα Social Media, τη λειτουργία των hashtags χρησιμοποιούν τα Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Vine, Pinterest και Tumblr.

Πώς χρησιμοποιώ ένα hashtag;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ένα hashtag. Ο πρώτος αφορά τη συμμετοχή σε μια συζήτηση και ο δεύτερος την ενημέρωση γύρω από ένα θέμα.

Όσον αφορά τη συμμετοχή, αρκεί να συμπεριλάβετε ένα ή περισσότερα hashtags σε σχόλιο ή σε δημοσίευση σας. Στόχος σας δε θα πρέπει να είναι να δουν το μήνυμα σας πολλοί χρήστες, δηλαδή να κάνετε προώθηση, αλλά να συνεισφέρετε σχετικό περιεχόμενο σε μια συζήτηση.

kritiki google

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31